Sepa Group

Kyllä kannattaa

Puubetoniliittolaatta

Tyyppihyväksytty SEPA 2000 -puubetoniliittolaatta on kehitetty puukerrostalojen ääntä eristäväksi ja osastoivaksi välipohjaksi. Se soveltuu myös rivi- ja kerrostalojen ala- ja yläpohjarakenteeksi.

Liittorakenteisessa SEPA 2000 -puubetoniliittolaatassa yhdistyvät molempien materiaalien parhaat puolet: puun vetolujuus ja kestävyys sekä betonin puristuskestävyys ja massiivisuus. Rakenne mahdollistaa ominaisuuksiensa ansiosta äänettömien ja turvallisten välipohjien rakentamisen puukerrostaloihin. Puubetoniliittolaatta voi toimia lisäksi rakenteellisena vaakajäykistyksenä.

Taipumattoman ja liikkumattoman rakenteen avulla kosteiden tilojen rakentaminen puutalojen kaikkiin kerroksiin on entistä turvallisempaa. Liittorakenteen ansiosta saavutetaan entistä pidemmät jännevälit, joten arkkitehtisuunnittelua rajoittavia kantavia seiniä ja muita rakenteita tarvitaan entistä vähemmän.
Toimitukseen kuuluvat ristikkorakenteinen palkisto, havuvanerit.

Puubetoniliittolaatta on tyyppihyväksytty tuote (n:o 71/6221/2000).

Tarjouspyyntöä varten tarvitsemme rakennuksen pohjakuvan ja tiedon kantavista seinistä. Tarjouspyynnön voit lähettää liitetietoineen ja toimitusaikoineen sähköpostilla, faksilla tai postilla (yhteystiedot sivun vasemmassa alaosassa)

Puubetonilaattaesite