Sepa Group

Företaget

Sepa Ab är ett familjeföretag grundat år 1982 som med åren blivit den mest betydande och modernaste tillverkaren av takstolar i Finland samt en av de största i hela Europa. Företagets fabriker finns i Keitele och i Borgå.

Förutom olika typer av takstolar tillverkar vi gjutformar för broar, trä-betong-kombiplattor, lättstrukturplattor, husstommar och brandsäkra fackverk. Vår kundkrets i Finland omfattar landets största husfabriker samt olika byggvaruhus och grossister.

Vår marknadsandel i Finland är över 30 % och vår omsättning är cirka 20 miljoner euro. En stor kapacitet och fabrikernas centrala läge på två orter garanterar snabba och förmånliga leveranser över hela landet.

I all vår verksamhet strävar vi efter högklassiga produkter och tjänster. Som garanti för vår högklassiga verksamhet har vi en kunnig och motiverad personal samt en egen planeringsavdelning och den modernaste produktionsutrustningen. Med hjälp av kontinuerliga investeringar i forskning och utveckling inom branschen ökar vi företagets innovativitet.

Broschyr