Sepa Group

Kyllä kannattaa

Yritys

Sepa Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on kasvanut Suomen merkittävimmäksi ja nykyaikaisimmaksi kattoristikoiden valmistajaksi sekä yhdeksi alan suurimmaksi koko Euroopassa. Yrityksen tehtaat sijaitsevat Keiteleellä ja Porvoossa.

Eri tyyppisten kattoristikoiden lisäksi valmistamme siltamuotteja, puubetoniliittolaattoja, kevytlaattoja, runkokehiä sekä palo- ja pihattoristikoita. Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat talotehtaat, rakennus- ja tukkuliikkeet.

Markkinaosuutemme kotimaassa on yli 30 % ja liikevaihtomme noin 20 miljoonaa euroa. Suuri kapasiteetti ja tehtaiden sijainti eri puolella Suomea takaavat nopeat ja edulliset toimitukset ympäri maata.

Kaikessa toiminnassamme panostamme tuotteiden ja palvelujen korkeaan laatuun. Laadukkaan toimintamme takeena ovat osaava ja motivoitunut henkilökunta sekä oma suunnitteluosasto ja nykyaikaisimmat tuotantovälineet.

Olemme Suomen ainoa kattoristikkovalmistaja, jolle on myönnetty kansainväliset sertifikaatit. Kiinnitämme paljon huomiota myös ympäristöpolitiikkaamme ja kehitämme sitä jatkuvasti. Toimintaperiaatteisiimme kuluu tiivis yhteistyö alan tutkimus- ja oppilaitosten kanssa. Jatkuva investointi alan tutkimukseen ja kehitykseen lisäävät osaltaan yrityksen innovatiivisuutta.