Sepa Group

fi Hae
 
 

31.01.2024

SEPA Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu

Suomen suurimman kattoristikoiden valmistajan Sepa Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu, kun yhtiön toimitusjohtajana vuodesta 2019 toiminut Esko Ovaskainen siirtyy uuden työnantajan palvelukseen huhtikuussa 2024. Yhtiön hallitus on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan rekrytoinnin ja nimittänyt väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi talousjohtaja Sampsa Pölläsen 30.1.2024 alkaen. Hän jatkaa talousjohtajana uuden tehtävänsä ohella.

 – Jätän Sepan haikein mielin, mutta kiitollisena siitä, että olen saanut olla viisi vuotta osa Sepan huikean ammattitaitoista ja mukavaa perhettä, toimitusjohtajan tehtävät jättävä Esko Ovaskainen toteaa.

Sepa Oy:n hallitus kiittää Esko Ovaskaista yhtiön eteen tehdystä hyvästä työstä.
– Kiitän Eskoa lämpimästi erinomaisista tuloksista Sepa Oy:n kehittämisessä. Yhtiöstä on tullut Eskon toimitusjohtajakaudella johtava toimittaja perinteisen kattoristikkomarkkinan lisäksi myös infrarakentamisen puurakenteissa. Eskon johdolla on saatu avattua uusia vientikanavia Ruotsiin ja Saksaan. Hän jättää yhtiön seuraajalleen erinomaisessa kunnossa, sanoo Sepa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Arto Herranen.

Lisätietoja:
hallituksen puheenjohtaja Arto Herranen, puh. 040 220 5845 ja vt toimitusjohtaja Sampsa Pöllänen, puh. 040 176 1871, sampsa.pollanen@sepa.fi

Sepa Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys, joka on kasvanut yhdeksi suurimmista kattoristikoiden valmistajista Euroopassa. Laadukkaan toimintamme kulmakivenä ovat osaava ja motivoitunut henkilökunta, oma suunnitteluosasto ja nykyaikaisimmat tuotantovälineet. Pohjois-Euroopan suurin ja modernein tuotantolaitos sijaitsee Keiteleellä. Vuonna 2022 yhtiön liikevaihto oli noin 32 miljoonaa euroa ja omavaraisuusaste yli 75 prosenttia. www.sepa.fi

vt toimitusjohtaja Sampsa Pölänen

TILAA UUTISKIRJEEMME

Sepan uutiskirjeestä luet ajankohtaiset yritysuutiset ensimmäisten joukossa. Tervetuloa tilaajaksi!

Tilaa ›