Sepa Group

fi Hae
 
 

Kattoristikoiden laadussa Sepa asettaa riman korkealle

Sepa on johtava kattoristikoiden valmistaja. Vuosikymmenten aikana hankittu osaaminen ja kokemus yhdistettynä todennettuun toimitusvarmuuteen ovat olleet asiakkailta saamamme luottamuksen kulmakiviä.

Valmistamme SEPA-kattoristikot kohteen rakennesuunnittelijan piirtämän ristikkokaavion tai asiakkaan mittatietojen perusteella. Työmaan toiminnan tehostamiseksi teemme tehtaalla valmiiksi mahdolliset lisätyöt esim. loveukset, reiät ja maalaukset. 

Pyydä tarjous kattoristikostasi

Helppo ja suosittu tapa lähettää ristikkotarjouspyyntö meille on täydentää pyydetyt tiedot nettilomakkeeseen tarjouspyyntösivullamme. Voit lähettää ristikkokaaviot meille myös sähköpostilla tai postitse. Toimitamme ristikkotoimituksen yhteydessä myös viralliset ristikkokuvat ja laskelmat viranomaisia varten.

Huomioi seuraavat asiat, niin saat kohteeseesi laadukkaan kattorakenteen:

  • Kun suunnittelet kattorakennetta, ole riittävän ajoissa yhteydessä kohteesi päärakennesuunnittelijaan, joka antaa ristikon mitta- ja kuormitustiedot. Tietoja tarvitaan tarjousvaiheessa ja myös lopullisessa ristikkosuunnittelussa.
  • Sepa Oy:n tekninen neuvonta voi avustaa päärakennesuunnittelijaa kaikissa ristikon suunnitteluun liittyvissä ongelmatilanteissa.
  • Kohteen päärakennesuunnittelija vastaa katon kokonaisjäykistyksestä.
  • Ristikoiden mukana tulevista ristikkokuvista selviävät mahdolliset nurjahdustuettavat sauvat. Ennen toimitusta kannattaa tutustua nettisivuillamme olevin varastointiohjeisiin.
  • Tutustu ristikoiden mukana tuleviin tai netissä oleviin asennus- ja käsittelyohjeisiin.

Varmista aina, että saat sertifioidun tuotteen

Kattoristikoissa ja vastaavissa rakennustuotteissa CE-merkintä on pakollinen. Varmista aina, että käytät vain hyväksyttyjä tuotteita.

Onnistuneen rakennusprojektin yksi perusedellytyksistä on yrityksen luotettavuuden ja sen tuotteiden laadun varmistus. Suomessa asiat ovat tältä osin hyvin: mm. sertifikaatit ja valmistuslupa-asiat on helppo varmistaa.

Tämä koskee erityisesti kattoristikoita, joiden valmistusta ja sitä kautta ominaisuuksia on määritelty selkeiden ja tarkkojen normien avulla. Selvitä siis aina, että nämäkin perusasiat ovat tarjouksen tekijän osalta ajan tasalla ja muutoinkin kunnossa.

kattotuoli

TILAA UUTISKIRJEEMME

Sepan uutiskirjeestä luet ajankohtaiset yritysuutiset ensimmäisten joukossa. Tervetuloa tilaajaksi!

Tilaa ›