Sepa Group

fi Hae
 
 

Huolehdimme laadusta, ympäristöstä ja ihmisistä

Sepa Oy:n toiminta-ajatuksena on suunnitella, valmistaa ja toimittaa naulalevyristikoita. Tavoitteemme on olla Suomen johtava naulalevyrakenteiden valmistaja. Tavoitteeseen päästäksemme kehitämme jatkuvasti prosessejamme, erityisesti palveluosaamistamme.

Laatupäämäärämme saavuttamisen edellytykset ovat asiakaslähtöisyys, toiminnan luotettavuus, osaamisen ja tuotteiden korkea taso sekä innovatiivisuus.

Ympäristöpäämääränämme on mahdollisimman vähäinen ympäristöön kohdistuva kuormitus, jota tavoittelemme toiminnan ympäristövaikutusten aktiivisella seurannalla ja tarvittavilla toimenpiteillä. Pyrimme käyttämiemme raaka-aineiden ja energiankäytön optimoinnilla luonnonvarojen säästämiseen. Edellytämme yhteistyökumppaneiltamme samanlaista ympäristövastuullisuutta. Tuotteemme on mahdollista toimittaa PEFC sertifioituna. Linkki sertifikaattiin

Yrityksen henkilöstöpolitiikan painopisteitä ovat yhteistyö, laatu- ja ympäristötietoisuus sekä ammattitaito ja osaaminen. Henkilöstön sitouttaminen pohjautuu toimimiseen johdonmukaisesti yrityksen arvojen ja strategian mukaisesti.

Noudatamme toiminnoissamme voimassaolevia lakeja, asetuksia ja niihin perustuvia määräyksiä.

Laadun ja toimintojen varmistamiseksi yrityksen apuvälineenä on SFS-EN ISO 9001-standardin mukainen laatujärjestelmä ja SFS-EN ISO 14001-standardin mukainen ympäristöjärjestelmä. Kansallisesti tuotteita ja toimivuutta valvotaan Inspecta Sertifiointi Oy:n tarkastuksissa, josta osoituksena kaikki SEPA-tuotteet ovat CE-merkittyjä.

 

Kattoristikoiden käsittelyä tehtaalla

Mittauslaite

Luontokuva

 

Sertifikaatit

TILAA UUTISKIRJEEMME

Sepan uutiskirjeestä luet ajankohtaiset yritysuutiset ensimmäisten joukossa. Tervetuloa tilaajaksi!

Tilaa ›