Sepa Group

fi Hae
 
 

Innovatiiviset puutuotteet vaativaan infrarakentamiseen

Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme (mm. meluesteet ja siltamuotit) tarjotaksemme infrarakentajille yhä laadukkaampia ja kokonaistaloudellisempia vaihtoehtoja.

Sepa on infrarakentajan luotettava ja joustava kumppani, joka pystyy vastaamaan myös vaativimpiin ja yksilöllisimpiin tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti. Laadukas toimintamme perustuu oman suunnitteluosaston, nykyaikaisimpien tuotantovälineiden ja osaavan henkilöstön yhteistyöhön.

Toimintamme yhtenä päämääränä on pienentää tuotantomme ympäristövaikutuksia. Tämä tapahtuu mm. seuraamalla materiaalien ja raaka-aineiden käyttöä sekä tekemällä yhteistyötä alan osaavien ympäristövastuullisten toimijoiden kanssa.

Tuotteiden lisäksi suunnittelemme kuormien lastaukset ja kuljetukset työmaille. Käytössämme oleva laaja ja monipuolinen ajokalusto mahdollistaa jopa 30 metriä pitkien ristikkorakenteiden toimituksen. Tiivis yhteistyö myynnin, tuotannon ja logistiikan kesken varmistaa oikea-aikaiset toimitukset työmaille.

 

Ota yhteyttä infra-asiantuntijoihimme:

Olli Hentunen

Myyntijohtaja

Puhelin 020 762 8719
Matkapuhelin 0400 210 797
olli.hentunen@sepa.fi

Anssi Koivumäki

Tuotepäällikkö

Puhelin 020 762 8722
Matkapuhelin 040 822 5255
anssi.koivumaki@sepa.fi

Tomi Paatiala

Tuotepäällikkö

Puhelin 020 762 8728
Matkapuhelin 040 572 8645
tomi.paatiala@sepa.fi

Varmista aina, että saat sertifioidun tuotteen

Onnistuneen rakennusprojektin yksi perusedellytyksistä on yrityksen luotettavuuden ja sen tuotteiden laadun varmistus. Suomessa asiat ovat tältä osin hyvin: mm. sertifikaatit ja valmistuslupa-asiat on helppo varmistaa. Selvitä siis aina, että nämäkin perusasiat tarjouksen tekijän osalta ajan tasalla ja muutenkin kunnossa.

TILAA UUTISKIRJEEMME

Sepan uutiskirjeestä luet ajankohtaiset yritysuutiset ensimmäisten joukossa. Tervetuloa tilaajaksi!

Tilaa ›