Sepa Group

sv Sök
 
 

Sepa lägger ribban högt för kvalitet

Sepa är den ledande tillverkaren av fackverkstakstolar. Kundernas helhjärtade förtroende grundar sig på företagets decennier av erfarenhet och kunnande i kombination med erkänd leveranssäkerhet.

Vi tillverkar SEPA fackverkstakstolar utgående från konstruktörens fackverksritning eller kundens måttuppgifter. Vi utför alla slags tilläggsarbeten, t.ex. urtag, hål och måleriarbeten, färdigt på fabriken för att arbetet på byggplatsen ska löpa så smidigt som möjligt.

Begär offert på dina fackverkstakstolar

Ett enkelt sätt att skicka in en anbudsbegäran är att fylla i blanketten på vår webbsida. Du kan också sända fackverksritningarna till oss per post eller e-post. Därtill sänder vi de officiella fackverksbilderna och beräkningarna till myndigheterna i samband med fackverksleveransen.

En perfekt takkonstruktion kräver följande:

 • När du planerar en takkonstruktion, kontakta huvudkonstruktören i god tid för att få fackverkets mått- och belastningsuppgifter. Uppgifterna behövs för att utarbeta en offert och en slutlig fackverkskonstruktion.
 • Sepa Oy:s tekniska rådgivning kan bistå huvudkonstruktören i alla problemsituationer som gäller fackverkskonstruktionen.
 • Huvudkonstruktören ansvarar för takets totala förstyvning.
 • Av fackverksritningarna som medföljer fackverkstakstolarna framgår vilka stänger som eventuellt kräver stöd mot knäckning. Före leveransen är det skäl att läsa lagringsinstruktionerna på våra webbsidor.
 • Läs monterings- och hanteringsinstruktionerna som medföljer fackverken. Instruktionerna finns också på våra webbsidor.

  SE TILL ATT DU ALLTID FÅR EN CERTIFIERAD PRODUKT

  CE-märkningen är obligatorisk på fackverkstakstolar och motsvarande byggprodukter. Se till att du alltid använder endast godkända produkter.

  En av de grundläggande förutsättningarna för ett framgångsrikt byggprojekt är att företaget är pålitligt och produkterna kvalitetssäkrade. I Finland är det lätt att få bl.a. certifikat och tillverkningstillstånd bestyrkta.

  Det gäller i synnerhet fackverkstakstolar eftersom tillverkningen och därigenom egenskaperna fastställs med hjälp av tydliga och noggranna normer. Det är därför viktigt att du alltid försäkrar dig om att anbudsgivarens alla grundläggande detaljer är uppdaterade och i ordning.

  kattotuoli