Sepa Group

fi Hae
 
 

Kastelli-talot arvostaa Sepan toimitusvarmuutta

Kastelli-talot rakentaa taloja puusta ja hirrestä. Laadukkaat ja hyvin suunnitellut kattoristikot ovat onnistuneen kokonaisuuden osalta merkittävä tekijä. Yhteistyössä Sepan kanssa kattoristikot saadaan paikoilleen sovitussa aikataulussa.

Kohteen tiedot

Vuosi: 2020
Asiakas: Kastelli-talot
Toimituksen kuvaus: Kattoristikot
Sijainti: Suomi

Kastelli on hieman yli 30 vuotta vanha yritys. Yhteistyötä Sepan kanssa on tehty melkein toiminnan alusta asti.
Sepa on ollut luotettava ja ammattitaitoinen kumppani, kertoo Kastelli-talojen tekninen johtaja Tero Kivioja.

Toimitukset aina ajallaan

Pitkä yhteistyö perustuu molemminpuoliseen luottamukseen. Sepa saa Kiviojalta erityistä kiitosta siitä, että aikataulujen pitävyyteen voi aina luottaa, olipa kyse sitten suunnittelusta tai valmiiden kattoristikoiden toimituksista työmaille.

Meidän volyymeillamme sillä on iso merkitys, että tilaamamme tuotteet tulevat työmaalle tiettyyn aikaan, tai että suunnitelmat valmistuvat tiettyyn hetkeen mennessä, Kivioja painottaa.

Totta kai virheitäkin sattuu. Meidän kokemuksemme on se, että siinä tilanteessa kun virhe huomataan, niin se pannaan välittömästi kuntoon. Se on yksi tärkeimpiä asioita yhteistyössämme ja asia, mitä me arvostamme, Kivioja sanoo.

Yhteistyön tavoitteena tyytyväiset asiakkaat

Rakennusmääräysten kautta tulee paljon kattoristikoihin ja muuhun rakentamiseen liittyviä teknisiä vaatimuksia. Myös haastavammista tilanteista on aina selvitty yhdessä.

Kun tällaisia kinkkisiä tilanteita tulee, niin meidän molempien asiantuntijat ottavat asiat käsittelyyn ja ratkovat ne, Kivioja kertoo.

Kastellin pitkän kokemuksen perusteella Kivioja on valmis suosittelemaan Sepan tuotteita omien sanojensa mukaisesti kelle tahansa.

Asiakkaat ovat meille kuitenkin ne tärkeimmät. Haluamme Kastellissa, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Siihen meidän pitää pystyä yhdessä vastaamaan tällä yhteistyöllä, Kivioja kiteyttää.

“Meidän volyymeillamme sillä on iso merkitys, että tilaamamme tuotteet tulevat työmaalle tiettyyn aikaan, tai että suunnitelmat valmistuvat tiettyyn hetkeen mennessä.”

Tero Kivioja, Kastelli-talojen tekninen johtaja

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yhdessä voimme saavuttaa tavoitteesi ja ratkaista tarpeesi.
Tietosuojan hyväksyminen(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

* Pakolliset kentät

TILAA UUTISKIRJEEMME

Sepan uutiskirjeestä luet ajankohtaiset yritysuutiset ensimmäisten joukossa. Tervetuloa tilaajaksi!

Tilaa ›