Sepa Group

fi Hae

Sepa toimitti Saimaalle Suomen ensimmäiset puurunkoiset meluaidat

GRK Infra toimii infrarakentamisen alalla. Sepa on toimittanut GRK:lle Suomen ensimmäiset puurunkoiset meluaidat Saimaan kanavan ratasillalle. Yhteistyössä Sepan kanssa GRK on voinut aina luottaa siihen, että sovituista asioista pidetään kiinni ja toimitukset tulevat ajallaan.

Kohteen tiedot

Vuosi: 2020
Asiakas: GRK Infra
Toimituksen kuvaus: Absorboivat meluesteet
Sijainti: Saimaan kanavan ratasilta

GRK:n repertuaariin kuuluu oikeastaan kaikki, mikä suomalaisessa infrarakentamisessa on mahdollista aina rautatierakentamisesta tehdasrakentamiseen, siltoihin, väyliin ja kunnallistekniikkaan, kertoo työpäällikkö Antti Rämä.

Minun henkilökohtainen mottoni on se, että me tarjoamme kaikkea, mikä on rakennettavaksi tarkoitettu, Rämä jatkaa.

Puu toimii aivan yhtä hyvin kuin metalli
Saimaan kanavan urakassa rakennetaan uusi ratasilta Saimaan kanavan ylle rataoikaisulle. Samalla vanha ratasilta puretaan rakennussuunnitelmien mukaisesti. Urakassa rakennetaan myös uusi Pontuksen alikulkusilta ja puretaan vanha.

Sepa on toimittanut tänne Suomen ensimmäiset puurunkoiset meluaidat rautatien varteen. Tähän saakka ne ovat olleet kaikki metallirunkoisia, mutta nyt olemme Sepan kanssa yhteistyössä mahdollistaneet sen, että tänne saatiin puurunkoinen meluaita. Sepa pystyi mitoituksin osoittamaan, että puuaita kestää yhtä kauan kuin teräsrunkoinenkin ja että se toimii absorboivana nimenomaan kiskomelua vastaan, Rämä sanoo.

Saimaan kanavan ratasillalle meluaitaa tulee hieman yli kilometrin matkalle. GRK:lla on myös toinen rautatietyömaa Joutsenon ja Imatran välillä, jonne Sepan meluaitaa tulee noin kaksi kilometriä.
– Puu on Sepan osaamisaluetta, Rämä toteaa.

Sepaan voi luottaa

Saimaan kanavan ratasillan työmaalle meluaita toimitettiin rekalla. GRK vastasi rahdin purkamisesta, kuljettamisesta asennuspaikalle ja lopulta itse asennuksesta.

Tällä työmaalla ei ole kyllä tarvinnut reklamoida Sepalle mistään. Meluaidat tulivat reilusti etuajassa. Koska asentaminen tapahtuu junaliikenteen ehdoilla, niin se on parempi, että aidat ovat työmaalla etukäteen valmiina. Kun tiedämme, että nyt meillä on vaikka 24 tunnin katko, niin voimme panna koko pätkän paikoilleen, Rämä kertoo.

Olen käyttänyt omilla työmaillani Sepan tuotteita monta vuotta, eikä minun tarvitse keneltäkään toiselta edes kysyä. Tähän saakka Sepa on toiminut niin kuin on sovittu ja he ovat pitäneet puheensa. Minun ja työmaidemme näkökulmasta he ovat hyvin luotettava toimittaja, Rämä summaa.

Sepa pystyi mitoituksin osoittamaan, että puuaita kestää yhtä kauan kuin teräsrunkoinenkin ja että se toimii absorboivana nimenomaan kiskomelua vastaan.”

Antti Rämä, työpäällikkö GRK Infra

Ota yhteyttä

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Yhdessä voimme saavuttaa tavoitteesi ja ratkaista tarpeesi.
Tietosuojan hyväksyminen(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

* Pakolliset kentät

TILAA UUTISKIRJEEMME

Sepan uutiskirjeestä luet ajankohtaiset yritysuutiset ensimmäisten joukossa. Tervetuloa tilaajaksi!

Tilaa ›